luni, 18 iulie 2011

Miting pro-Siria







5 comentarii:

  1. Foarte tare toata seria! Bravo! Ai manie, speranta, inversunare, resemnare, chiar si zambete. E o serie cu "viata". Foto 6 imi aduce aminte de pictura celebra a femeii cu steagul Frantei din Revolutia franceza.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ana: Multumesc! Cred ca se putea totusi si mai bine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, a sasea e buna, putea sustine singura evenimentul. Se putea si mai bine daca erau mai multi participanti, zic eu. Asa pare o excursie foto :-) cu cadre nehotarate, adica nici portrete edificatoare (cu exceptia cadrului 6, ultima cu copilul nu e sustinuta de context) si nici cadre mai largi cu amploarea manifestatiei.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Cornel P.: Manifestantii nu erau foarte multi, ci cat sa umple un trotuar. Intr-adevar, poate ca ar fi mers niste cadre mai "hotarate" :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cornel, desi nu contine cadre largi, seria e buna din punctule meu de vedere. A scoate la inaintare doar un cadru pe eveniment, cum incerci tu, este prea putin. Da, e mare lucru sa ai o fotografie care sa defineasca o manifestare/un eveniment/un concert s.a.m.d., dar nu oferi o viziune completa si nu poti introduce omul in atmosfera, nu arati tot ce se intampla. Nu degeaba s-au nascut "povestile". Cadrele unice sunt pentru portofolii, seriile sunt pentru a prezenta evenimente. Nu cred ca sunt unica ce gandeste asa.

    RăspundețiȘtergere