luni, 15 februarie 2010

14 februarie cu rosu


6 comentarii:

  1. Ce bine este surprinsa atmosfera din Bucuresti din acea zi si nu sunt elemente spectaculoase in fotografii, nimic care sa te faca sa spui "wow! unde ai gasit asta in Bucuresti?". Totul este atat de familiar si fotografiile astea te fac parca sa iti dai seama ca este cva ce indragesti la orasul asta, ceva care se gaseste chiar in florariile monotone pe care le vezi in fiecare zi, statiile de troleu, trotuarele ude si nu in ultimul rand oamenii care incearca aceleasi senzatii ca si tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. apropo de cele 2 foto si ideea de mai sus - ca oamenii incearca aceleasi senzatii ca si tine ... tipul asta nu pare foarte emotionat de 14 februarie...mai degraba florile de pe navetele de bere :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Primul cadru te face sa zambesti, iar cel de al doilea sa te indragostesti de "rosul zilei::) Frumoasa asocierea, inedita!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, haioasa prima imagine. Despre a doua... "no comment" (cred ca spune de la sine multe).

    RăspundețiȘtergere
  5. bune fotografii de strada, bine redata parerea despre aceasta pseudo-sarbatoare.

    RăspundețiȘtergere
  6. asa e ca el nu pare prea entuziasmat, dar atitudinea ei e deajuns, plus ca...oricat ar parea de banal, love is lovely peste tot si mi se pare foarte "wow" cand o gasesti in Bucuresti, sau oriunde..

    RăspundețiȘtergere